Hasilkan Video Gaya Pro Dalam Masa Kurang Dari 10 Minit

Khas untuk usahawan online, kini anda boleh buat video yang ‘cun’ dengan software ini, walaupun tiada kepakaran hasilkan video.

Tahukah anda, VIDEO adalah cara paling mudah, cepat dan berkesan untuk buat marketing dan tingkatkan sales.

“Tapi…saya tak pandai la nak buat video. Nak upah orang buatkan mahal dorang caj…”

Oppss...! Sekejap.. Jangan risau sebab sekarang saya nak kenalkan satu software yang akan bantu anda hasilkan video dengan MUDAH.

Memperkenalkan InVideo.

Software video editor terkini yang canggih ini dapat membantu usawahan online menghasilkan video yang dapat meningkatkan jualan dengan beberapa klik sahaja

Best ke INVIDEO ni?

Tak perlu install - Untuk gunakan software online ini, anda hanya perlukan browser Google Chrome atau Mozilla Firefox. Update terkini: Mobile Apps sedang dalam pembangunan. Jadi jika anda mengambil pakej ini, anda bakal dapat gunakan apps dengan fungsi yang penuh tanpa sebarang caj tambahan.

Mudah dan jimat masa - Satu perkara yang anda kena tahu, guna lah software apa sekali pun, benda yang paling susah dan makan masa ialah IDEA. Jadi dengan adanya lebih 1500 template pelbagai saiz dan kategori dengan design yang terkini dan moden, anda tak perlu PERAH OTAK untuk hasilkan video. Pilih template, tukar gambar dan edit teks. Kemudian save. Walla...! dah siap video anda yang menarik!

Teknologi terkini - dengan teknologi Artificial Intelligence dan terkini seperti voice-over, text-to-speech, Intelligent Video Assistant dan banyak lagi, proses hasilkan video jadi sangat mudah. Video yang dihasilkan juga merupakan video resolusi tinggi - HD 1080p.

Premium Stock Photo dan Video - anda tiada bahan untuk hasilkan video? Jangan risau. Sebab software ni didatangkan bersama premium stock photo dan video dari Shutterstock, Storyblock, Pexels, Pixabay dan Unsplash. Jumlah bilangan kesemua item ini ialah 3-4 juta!

Unlimited Video & Storage Upload - pakej yang saya tawarkan ini ialah unlimited video. Jadi anda boleh hasilkan seberapa banyak video yang anda mahu. Storage untuk anda upload video atau gambar anda juga adalah unlimited!

Reseller Right - video yang anda hasilkan juga adalah milik anda 100%. Anda boleh guna untuk kegunaan sendiri atau anda juga boleh jual. Jadi, software ini juga sesuai untuk marketing atau advertising agency.

One time fee - pakej yang saya tawarkan ini juga merupakan lifetime plan. Tiada bayaran secara bulanan mahupun tahunan. Dengan sekali bayar sahaja, anda boleh guna selama mana anda mahu selagi software ini wujud.

Untuk siapa INVIDEO ni?

Owner Product

Video merupakan alat pemasaran paling berkesan untuk iklankan produk. Dengan adanya Invideo, anda sudah pun berada selangkah di hadapan berbanding pesaing anda. Mereka tidak tahu yang anda ada Invideo, pasti mereka menyangka anda upah videographer atau agensi untuk buatkan video produk anda.

Stokis, Ejen atau Dropship

Kebanyakan dropship, ejen atau stokis hanya guna video yang diberikan oleh HQ. Prospek jadi tepu dan bosan sebab semua seller post benda yang sama. Dengan adanya Invideo, anda boleh hasilkan content dan video iklan sendiri supaya anda lebih menonjol berbanding seller lain seterusnya membuatkan prospek lebih tertumpu kepada anda.

Vlogger/Youtuber

Dengan Invideo, anda boleh hasilkan video berdurasi sehingga15 minit. Jadi Invideo sangat sesuai untuk anda hasilkan video Youtube atau apa sahaja plaftform yang anda guna. Video yang menarik dapat meningkatkan trafik dan view di channel anda.

Agensi Marketing atau Pengiklanan

Dengan adanya Invideo, sesebuah agensi dapat meningkatkan produktiviti kerana dapat menghasilkan video yang menarik dengan masa yang lebih singkat dan mudah. Sudah tentu client anda suka dan setia dengan anda.

Syarikat Korporat dan NGO

Syarikat korporat dan NGO boleh hasilkan video yang menarik untuk sampaikan maklumat atau mesej kepada audien. Mesej atau kempen berbentuk video merupakan trend terkini kerana capaian yang lebih meluas dan ianya lebih mudah faham berbanding pembacaan.

Individu

Anda juga boleh tawarkan servis hasilkan video kepada usahawan. Anda boleh letakkan sendiri berapa harga video tersebut kepada pelanggan anda. Peluang keemasan sebegini jangan dilepaskan. Walaupun anda tidak ada kepakaran buat video, tetapi dengan adanya Invideo, pelanggan anda akan terpegun dengan hasil video yang anda buat.

Jom kita tengok apa kata pengguna Invideo.

Contoh Video yang dihasilkan menggunakan template Invideo

HARGA DAN FEATURES

Tapi jangan risau. Kali ni saya nak tawarkan harga special khas untuk anda. Harga Invideo Premium Lifetime ialah RM887. Tapi untuk masa terhad sahaja, anda boleh dapatkan dengan harga TAK MASUK AKAL.

RM887

RM487

RM287

RM127

INVIDEO PREMIUM

UNLIMITED LIFETIME - ONE TIME FEE
RM887
RM 127
  • Personal PREMIUM Account (Lifetime) - Not Shareable
  • Personal Dashboard - Only You Have Access to your project
  • Unlimited Premium Videos Editing & Export/month
  • Unlimited Videos Downloads/month
  • Video duration up to 15 minutes
  • Full Editing Features
  • No InVideo Watermark
  • Unlimited Storage for Uploads
  • Upload and use your own Music
  • Videos in HD - 1080p resolution
  • Automated Text to Speech Feature
  • 1500+ Premium Hand Crafted Designer Templates
  • Unlimited Premium stock videos from SHUTTERSTOCK + STORYBLOCK
  • More than 3 million unlimited Standard Media Library
  • All future updated (include mobile apps)
limited time only

FAQ

Most frequent questions and answers

Invideo ialah software video editor online (web-base). Anda perlu gunakan browser di komputer/laptop untuk menggunakan software ini. Tak perlu install sebarang software lain.

Anda akan dapat satu akaun Invideo Premium, feature yang dinyatakan seperti di atas. Akaun ini ialah UNLIMITED LIFETIME (tiada bayaran bulanan atau tahunan). Jika anda beli di website asal invideo.io, harganya ialah 30USD (lebih kurang RM120 SEBULAN).

Dalam masa 24-48 jam selepas pembelian, anda akan dapat satu email invitation yang mengandungi akses untuk log in ke akaun Premium Invideo.

Free version – video yang anda hasilkan banyak limitasi. Video tak HD, ada watermark, template yang sedikit, tiada premium library, tiada fungsi-fungsi advance yang lain seperti text-to-speech dan custom font.

Menurut developer Invideo, mobile apps sedang dalam pembangunan. Anda boleh melihat roadmap progress (di bawah tab ‘In development’) di sini.

Bila apps ni dah siap, anda boleh login ke akaun premium anda dan gunakan mobile apps tanpa sebarang caj tambahan.

Tidak dan tidak dibenarkan sama sekali untuk share. Akaun anda adalah personal. Setiap pembeli akan dapat personal dashboard dan tidak berkongsi. Semua project video anda hanya dapat diakses oleh anda sahaja.

Tidak dibenarkan share sama sekali. Jika sistem detect multiple IP log in, pihak kami tidak akan bertanggungjawab jika akaun anda disekat buat selama-lamanya.

Maaf pihak kami tidak dapat berikan refund kerana harga yang kami tawarkan sangat murah. Refund hanya diberikan jika berlaku kegagalan dari pihak kami untuk memberikan akses kepada anda. Sebarang perubahan fikiran atau sebab-sebab lain tidak akan dilayan.

Support dari pihak kami hanyalah berkaitan pembelian dan akses akaun sahaja.  Bila anda dapat akses, dalam dashboard semuanya sudah disediakan tutorial dan live chat support.

Sangat berbaloi kalau anda beli dan anda terus guna. Harga yang kami tawarkan sangat tak masuk akal. Anda hanya perlu bayar sekali sahaja berbanding jika anda beli di web asal dan perlu bayar komitmen bulanan atau tahunan.

Scroll to Top